Talent Circle Rotterdam

Hieroo bouwt en onderhoudt een netwerk van talenten: de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt met zelfbewustzijn over hun rol in de Rotterdamse samenleving en zich verantwoordelijk voelen om hier een steentje aan bij te dragen.

Hieroo organiseert jaarlijks zes MeetUp’s en neemt daarmee het initiatief om talenten uit de stad samen te brengen. De onderwerpen van de bijeenkomsten variëren tussen thema’s, zoals carrière dilemma’s van millennials, de circulaire economie, jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, problemen die zich afspelen in de stad of andere maatschappelijke kwesties. Het onderwerp is aansprekend, relevant en nodigt uit tot een goed gesprek.

MeetUp’s worden na werktijd door een Talent van Hieroo op een locatie in de stad georganiseerd. We trappen elke bijeenkomst af met een diner en kunnen tegelijkertijd kennismaken met elkaar. Deelnemen is gratis en toegankelijk voor twee talenten per organisatie.

Op dinsdag 26 november staat de volgende MeetUp gepland. Het onderwerp is ‘Altijd Aan’. Wil je op de hoogte gehouden worden over deze meet-up? Vul dan onderstaand formulier in!

 

 

Alles op een rijtje

  • Talenten in één stad verbonden
  • Digitaal platform om kennis te delen
  • MeetUps over boeiende onderwerpen
  • Elkaar snel vinden voor Q&A
  • Interessant nieuws over de betere stad

Wat maakt ons uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal’.

Met onze Community Challenges – Het C²Lab – werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Rotterdams maatschappelijk thema. Voor 2019 is dit onderwerp Interculturele communicatie.

Meer weten? Bezoek onze andere Hieroo locaties!