Talent Circle Rotterdam

Hieroo Rotterdam bouwt en onderhoudt een netwerk van talenten: de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt met zelfbewustzijn over hun rol in de Rotterdamse samenleving en zich verantwoordelijk voelen om hier een steentje aan bij te dragen.

Hieroo Rotterdam organiseert jaarlijks vijf tot zes MeetUp’s en neemt daarmee het initiatief om talenten uit Rotterdam samen te brengen.

De eerste Rotterdamse MeetUp had als thema ‘ondernemerschap’. Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie of lees hier de terugblik op deze eerste geslaagde editie.

De onderwerpen van de bijeenkomsten variëren, maar zijn altijd relevant en nodigen uit tot een goed gesprek.

De MeetUp’s worden na werktijd door een Jonge Consultant van Hieroo op een locatie in de stad georganiseerd. De bijeenkomst wordt afgetrapt met een diner en afgesloten met een borrel. Deelnemen is gratis en toegankelijk voor twee talenten per organisatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze MeetUps? Vul dan onderstaand formulier in!

 

 

Alles op een rijtje

  • Talenten in één stad verbonden
  • MeetUps over boeiende onderwerpen
  • Elkaar snel vinden voor Q&A
  • Interessant nieuws over de betere stad

Wat maakt ons uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal’.

Met onze Community Challenges – Het C²Lab – werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Rotterdams maatschappelijk thema. In 2021 beginnen we weer met een nieuwe challenge!

Meer weten? Bezoek onze andere Hieroo locaties!