Talent Circle

Hieroo bouwt en onderhoudt een netwerk van talenten: de Talent Circle. Bedoeld voor jonge talenten die zich bezighouden met het verbeteren van organisaties. Doel is om de collectieve kracht van deze groep te vergroten en het blikveld op organisaties en de omgeving waarin ze werken te verruimen.
Een netwerk van talenten in uw stad

De talenten zijn verbonden via een digitaal platform. Hier is de mogelijkheid om elkaar te helpen in het werk door Q&A’s. Ook wordt er nieuws verzameld over ontwikkelingen in de stad die organisaties en hun omgeving raken.

De talenten ontmoeten elkaar geregeld in MeetUps over verschillende onderwerpen. Deelname is gratis en per organisatie mogen twee talenten deelnemen. De MeetUp wordt georganiseerd door een Talent van Hieroo. Het onderwerp wisselt en is afhankelijk van de persoonlijke interesse van het Talent.

Alles op een rijtje

  • Talenten in één stad verbonden
  • Digitaal platform om kennis te delen
  • MeetUps over boeiende onderwerpen
  • Elkaar snel vinden voor Q&A
  • Interessant nieuws over de betere stad

Overige diensten & locaties

Hieroo Talent

Hieroo Talenten zijn de pioniers van de nieuwe generatie. Zij hebben lef en zijn ondernemend. Gedurende twee jaar zijn zij breed inzetbaar binnen organisaties in de regio of stad. Daarnaast volgen zij een opleidingsprogramma op professioneel en inhoudelijk vlak van Sioo.

C²-Lab

In het C²-Lab staat de betere stad centraal. Ieder jaar werken alle Talenten van Hieroo 10 dagen aan het realiseren van een sociale innovatie in hun eigen stad of regio. Uitdagingen aangaan in de gemeenschap, dat doen we in ons community challenge-lab.

Hieroo locaties