Talent Circle Rotterdam

Hieroo Rotterdam bouwt en onderhoudt een netwerk van talenten: de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt met zelfbewustzijn over hun rol in de Rotterdamse samenleving en zich verantwoordelijk voelen om hier een steentje aan bij te dragen.

Hieroo Rotterdam organiseert jaarlijks vijf tot zes MeetUp’s en neemt daarmee het initiatief om talenten uit Rotterdam samen te brengen.

De eerste Rotterdamse MeetUp had als thema ‘ondernemerschap’. Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie of lees hier de terugblik op deze eerste geslaagde editie.

De onderwerpen van de bijeenkomsten variëren, maar zijn altijd relevant en nodigen uit tot een goed gesprek.

De MeetUp’s worden na werktijd door een Jonge Consultant van Hieroo op een locatie in de stad georganiseerd. De bijeenkomst wordt afgetrapt met een diner en afgesloten met een borrel. Deelnemen is gratis en toegankelijk voor twee talenten per organisatie.

In februari staat de volgende MeetUp gepland. Wil je op de hoogte gehouden worden over deze meet-up? Vul dan onderstaand formulier in!

 

 

Alles op een rijtje

  • Talenten in één stad verbonden
  • Digitaal platform om kennis te delen
  • MeetUps over boeiende onderwerpen
  • Elkaar snel vinden voor Q&A
  • Interessant nieuws over de betere stad

Wat maakt ons uniek?

Hieroo werkt vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd vanuit het principe ‘lokaal voor lokaal’.

Met onze Community Challenges – Het C²Lab – werken we aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren we een Rotterdams maatschappelijk thema. Voor 2019 is dit onderwerp Interculturele communicatie.

Meer weten? Bezoek onze andere Hieroo locaties!

Overige diensten & locaties

Hieroo Talent

Hieroo Talenten zijn de pioniers van de nieuwe generatie. Zij hebben lef en zijn ondernemend. Gedurende twee jaar zijn zij breed inzetbaar binnen organisaties in de regio of stad. Daarnaast volgen zij een opleidingsprogramma op professioneel en inhoudelijk vlak van Sioo.

C²-Lab

In het C²-Lab staat de betere stad centraal. Ieder jaar werken alle Talenten van Hieroo 10 dagen aan het realiseren van een sociale innovatie in hun eigen stad of regio. Uitdagingen aangaan in de gemeenschap, dat doen we in ons community challenge-lab.

Hieroo locaties