Solliciteren

Het Hieroo Talentprogramma is de beste basis voor je carrière. Tijdens dit programma ontwikkel je jezelf, leer je professioneel te handelen in het verbeteren van organisaties en het allerbelangrijkste: mooie opdrachten doen bij leidende organisaties in je eigen stad en regio.

Onze ideale kandidaat heeft een groot talent voor het verbeteren van organisaties en maatschappelijke systemen. Ons ideale Talent kent zichzelf en ziet de kwaliteiten van anderen. Je eigen bijdrage is essentieel, maar uiteindelijk kunnen we alleen samen complexe verbeteringen realiseren. 110% sterspeler en 110% teamspeler dus.

Kwaliteit is echter niet het enige dat telt. Je persoonlijkheid is ook van belang. Niet dat we op zoek zijn naar één type, juist niet. Binnen Hieroo is er ruimte voor een grote verscheidenheid aan mensen. We zijn benieuwd naar je drive en we willen zien hoe jij past bij onze kernwaarden: vernieuwend, oprecht, betrokken, doen en vrij.

We vragen een afgeronde HBO- of WO-opleiding. De studierichting is voor ons niet van belang. We hechten waarde aan activiteiten buiten je studie en zijn benieuwd hoe deze samenhangen met je motivatie om bij Hieroo te willen werken.

Hieroo Amsterdam en Rotterdam

Per 1 september gaat er nieuw Talent van start bij zowel onze locatie in Amsterdam als bij onze Rotterdamse locatie. Wil jij je carrière een kickstart geven? Solliciteer dan direct! Je kunt solliciteren tot en met 26 juni a.s.

 

Hieroo Twente

Interesse om bij Hieroo Twente te komen werken, neem dan contact met ons op!

Staat jouw locatie er niet tussen?

Andere steden volgen snel! Wil jij de eerste pionier van jouw generatie in jouw stad worden? Klik dan hier, dan nemen wij snel contact met je op.

 

Onze kernwaarden

Betrokken

Oprecht

Doen

Vernieuwend

Vrij

Wij bieden

  • Tweejarig dienstverband met opdrachten bij verschillende organisaties in jouw regio
  • 30 dagen opleiding door o.a. SIOO
  • 20 dagen sociale innovatie
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Professionele begeleiding
  • Fiets, laptop, vergoeding BYOD
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Frisse werkomgeving!

Solliciteer nu!

We zijn per 1 september op zoek naar nieuw talent voor Rotterdam en  Amsterdam