Solliciteren

Het Hieroo traineeship is de beste basis voor je carrière. Tijdens dit programma ontwikkel je jezelf, leer je professioneel te handelen in het verbeteren van organisaties en het allerbelangrijkste: mooie opdrachten doen bij leidende organisaties in je eigen stad en regio.

Onze ideale kandidaat heeft een groot talent voor het verbeteren van organisaties en maatschappelijke systemen. Ons ideale Jonge Consultant kent zichzelf en ziet de kwaliteiten van anderen. Je eigen bijdrage is essentieel, maar uiteindelijk kunnen we alleen samen complexe verbeteringen realiseren. 110% sterspeler en 110% teamspeler dus.

Kwaliteit is echter niet het enige dat telt. Je persoonlijkheid is ook van belang. Niet dat we op zoek zijn naar één type, juist niet. Binnen Hieroo is er ruimte voor een grote verscheidenheid aan mensen. We zijn benieuwd naar je drive en we willen zien hoe jij past bij onze kernwaarden: vernieuwend, oprecht, betrokken, doen en vrij.

We vragen een afgeronde HBO- of WO-opleiding. De studierichting is voor ons niet van belang. We hechten waarde aan activiteiten buiten je studie en zijn benieuwd hoe deze samenhangen met je motivatie om bij Hieroo te willen werken.

Nieuwe Jonge Consultants voor Hieroo Amsterdam, Rotterdam en Twente gezocht!
Hieroo Twente blijft groeien, en we verwelkomen daarom graag nieuwe ambitieuze collega´s de komende maanden!  Zie jij jezelf al starten als Jonge Consultant bij Hieroo Twente? Solliciteer direct via deze link!

Per 1 september 2020 start er ook een nieuwe groep in Amsterdam en Rotterdam. Je kunt solliciteren op het traineeship door ons je CV en videopitch (max. 60 seconden) via onderstaand formulier te sturen. In deze videopitch geef je in ieder geval antwoord op de volgende twee vragen:

  • Waarom solliciteer je op het Hieroo consultancy traineeship?
  • Waarom moeten we jou echt niet laten lopen?

Eventueel kun je ook je sollicitatie mailen naar hallo@hieroo.nl. Geef in je e-mail duidelijk aan bij welke Hieroo vestiging je solliciteert en hoe je bekend bent geraakt met Hieroo. Je kunt solliciteren tot 12 juni. 

 

Onze kernwaarden

Betrokken

Oprecht

Doen

Vernieuwend

Vrij

Wij bieden

  • Tweejarig dienstverband met opdrachten bij verschillende organisaties in jouw regio
  • 30 dagen opleiding door o.a. SIOO
  • 20 dagen sociale innovatie
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Professionele begeleiding
  • Fiets, laptop, vergoeding BYOD
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Frisse werkomgeving!

Interesse?

Zie jij jezelf al starten als Jonge Consultant bij Hieroo? Solliciteer dan nu!