Solliciteren

Het Hieroo traineeship is de beste basis voor je carrière. Tijdens dit programma ontwikkel je jezelf, leer je professioneel te handelen in het verbeteren van organisaties en het allerbelangrijkste: mooie opdrachten doen bij leidende organisaties in je eigen stad en regio.

Onze ideale kandidaat heeft een groot talent voor het verbeteren van organisaties en maatschappelijke systemen. Ons ideale Jonge Consultant kent zichzelf en ziet de kwaliteiten van anderen. Je eigen bijdrage is essentieel, maar uiteindelijk kunnen we alleen samen complexe verbeteringen realiseren. 110% sterspeler en 110% teamspeler dus.

Kwaliteit is echter niet het enige dat telt. Je persoonlijkheid is ook van belang. Niet dat we op zoek zijn naar één type, juist niet. Binnen Hieroo is er ruimte voor een grote verscheidenheid aan mensen. We zijn benieuwd naar je drive en we willen zien hoe jij past bij onze kernwaarden: vernieuwend, oprecht, betrokken, doen en vrij.

We vragen een afgeronde HBO- of WO-opleiding. De studierichting is voor ons niet van belang. We hechten waarde aan activiteiten buiten je studie en zijn benieuwd hoe deze samenhangen met je motivatie om bij Hieroo te willen werken.

Meer informatie over het Hieroo traineeship?
Op deze pagina vind je aanvullende informatie over de inhoud van ons traineeship.

Nieuwe Jonge Consultants voor Hieroo Twente gezocht!
Ondanks de getroffen maatregelen rondom het corona-virus blijft hieroo Twente groeien, en verwelkomen we graag nieuwe ambitieuze collega´s de komende maanden!  Zie jij jezelf al starten als Jonge Consultant bij Hieroo Twente? Solliciteer direct via deze link!

Interesse in starten bij Hieroo Amsterdam of Rotterdam?
Per 1 september 2020 start er een nieuwe groep in beide steden. Wil jij op de hoogte gehouden worden over de start van de sollicitatieprocedures en eventuele evenementen rondom het Hieroo Traineeship? Laat dan hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte.

Onze kernwaarden

Betrokken

Oprecht

Doen

Vernieuwend

Vrij

Wij bieden

  • Tweejarig dienstverband met opdrachten bij verschillende organisaties in jouw regio
  • 30 dagen opleiding door o.a. SIOO
  • 20 dagen sociale innovatie
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Professionele begeleiding
  • Fiets, laptop, vergoeding BYOD
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Frisse werkomgeving!

Interesse?

Zie jij jezelf al starten als Jonge Consultant bij Hieroo? Solliciteer dan nu!