Solliciteren

Het Hieroo traineeship is de beste basis voor je carrière. Tijdens dit programma ontwikkel je jezelf, leer je professioneel te handelen in het verbeteren van organisaties en het allerbelangrijkste: mooie opdrachten doen bij leidende organisaties in je eigen stad en regio.

Onze ideale kandidaat heeft een groot talent voor het verbeteren van organisaties en maatschappelijke systemen. Ons ideale Jonge Consultant kent zichzelf en ziet de kwaliteiten van anderen. Je eigen bijdrage is essentieel, maar uiteindelijk kunnen we alleen samen complexe verbeteringen realiseren. 110% sterspeler en 110% teamspeler dus.

Kwaliteit is echter niet het enige dat telt. Je persoonlijkheid is ook van belang. Niet dat we op zoek zijn naar één type, juist niet. Binnen Hieroo is er ruimte voor een grote verscheidenheid aan mensen. We zijn benieuwd naar je drive en we willen zien hoe jij past bij onze kernwaarden: vernieuwend, oprecht, betrokken, doen en vrij.

We vragen een afgeronde HBO- of WO-opleiding. De studierichting is voor ons niet van belang. We hechten waarde aan activiteiten buiten je studie en zijn benieuwd hoe deze samenhangen met je motivatie om bij Hieroo te willen werken.

Meer informatie over het Hieroo traineeship?
Op deze pagina vind je aanvullende informatie over de inhoud van ons traineeship.

Solliciteren?
1 april gaat een nieuwe groep van Jonge Consultants van start bij onze locaties in Amsterdam en Rotterdam. Zie jij jezelf al starten bij Hieroo? Stuur ons dan je CV en een videopitch over jouw motivatie voor Hieroo en binding met de stad (max. 60 seconden), middels onderstaand formulier of via een e-mail naar hallo@hieroo.nl en geef daarbij duidelijk aan voor welke vestiging je solliciteert.

Je kunt solliciteren tot en met 19 februari. Goed om alvast te weten, is dat een asssessment onderdeel uitmaakt van de procedure. Dit assessment staat in Amsterdam gepland op 27 februari en in Rotterdam op 28 februari.

Onze kernwaarden

Betrokken

Oprecht

Doen

Vernieuwend

Vrij

Wij bieden

  • Tweejarig dienstverband met opdrachten bij verschillende organisaties in jouw regio
  • 30 dagen opleiding door o.a. SIOO
  • 20 dagen sociale innovatie
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Professionele begeleiding
  • Fiets, laptop, vergoeding BYOD
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Frisse werkomgeving!

Interesse?

Zie jij jezelf al starten als Jonge Consultant bij Hieroo? Solliciteer dan nu!