Talent Circle

Hieroo bouwt aan een community van talenten in de Talent Circle. Het netwerk is bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt met zelfbewustzijn over hun rol in de Amsterdamse samenleving en zich verantwoordelijk voelen om hier een steentje aan bij te dragen. De Talent Circle versterkt de collectieve kracht van deze groep en verruimt het blikveld op organisaties en de stad.

“Hieroo brengt talenten uit Amsterdam samen in een netwerk”


Hieroo organiseert jaarlijks zes MeetUp’s en neemt daarmee het initiatief om talenten uit de stad samen te brengen. De onderwerpen van de bijeenkomsten variëren tussen thema’s, zoals carrière dilemma’s van millennials, de circulaire economie, jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, problemen die zich afspelen in de stad of andere maatschappelijke kwesties. Het onderwerp is aansprekend, relevant en nodigt uit tot een goed gesprek.

“Deelnemers van de MeetUp’s worden uitgenodigd voor de Talent Circle”


De
Talent Circle is een (digitaal) netwerk met onze eigen Talenten, talenten van organisaties waar Hieroo opdrachten uitvoert en talenten die hebben deelgenomen aan een MeetUp. Oftewel: voor de Young Professionals van Amsterdam! Zodra je lid bent kun je makkelijk met anderen in contact komen. De Talent Circle heeft een nieuwspagina waarin iedereen berichten kan plaatsen over onderwerpen, zoals duurzaamheid, innovatie, politiek, professionele ontwikkeling en zorg. Daarnaast bevat het platform een evenementenpagina waarop talenten elkaar kunnen uitnodigen voor interessante bijeenkomsten of evenementen.

“Deelname aan een MeetUp is gratis”


MeetUp’s worden na werktijd door een Talent van Hieroo op een locatie in de stad georganiseerd. We trappen elke bijeenkomst af met een diner en kunnen tegelijkertijd kennismaken met elkaar. Deelnemen is gratis en toegankelijk voor twee talenten per organisatie.
Houd onze website in de gaten voor de volgende MeetUp!

“Het digitale platform van Hieroo; hoe werkt dat?”

Via www.hierootalentcircle.nl kom je op ons digitale platform. Meld je aan en word onderdeel van de Talent Circle van Amsterdam! Hoe dat precies in zijn werk gaat zie je in onderstaande video:

Alles op een rijtje

  • Talenten uit de stad met elkaar verbonden
  • Jaarlijks zes MeetUp’s over relevante onderwerpen
  • Digitaal platform om kennis te delen
  • Kom makkelijk in contact met de juiste persoon
  • Interessant maatschappelijk nieuws over Amsterdam gebundeld op een plek

Overige diensten & locaties

Hieroo Talent

Verjongen, vernieuwen en verstevigen van organisaties is de kracht van onze Talenten. We hechten geen belang aan welke sector, organisatie of opdracht. Hieroo Talenten passen zich gemakkelijk aan uw organisatie aan en nemen de bedrijfscultuur moeiteloos in zich op.

C²-Lab

Met onze Community Challenge (C²-Lab) werken wij aan een betere stad van morgen. Jaarlijks selecteren wij een Amsterdams sociaal maatschappelijk probleem en zoeken alle Hieroo Talenten samen naar een concrete oplossing. Voor het vervolgtraject betekent dit een helder plan, betrokken stakeholders, financiering en eigenaarschap van een organisatie in de stad.

Hieroo locaties