Loraine Schuit

Jonge Consultant

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Het liefst ben ik bezig met een opdracht waarbij ik de wereld om me heen een stukje mooier kan maken, hoe klein die bijdrage dan ook mag zijn. Daarom mag je mij wakker maken voor een opdracht waarbij maatschappelijke en sociale innovatie voorop staan. Als spin in het web ben ik helemaal op mijn plek, maar ik sta er ook meer dan open voor om andere rollen te ontdekken. In teamverband mensen écht een stapje verder helpen, dat is wat telt voor mij.

Passie in het werk

Mijn enthousiasme wordt gewekt als ik nieuwe dingen mag leren van inspirerende mensen. Op die manier kan ik mezelf blijven ontwikkelen. Daarvoor ben ik bij Hieroo aan het juiste adres! Niet alleen vanwege de diversiteit aan opdrachten, maar vooral door de samenwerkingen met collega’s die allemaal andere talenten met zich meebrengen. Ik krijg er energie van om deze verschillende talenten te bundelen en zo tot een sterk geheel te komen. En ik ben helemaal blij als ik daar zelf ook nog een stukje wijzer van ben geworden!

Volgens de collega's van

Als je een vergadering met Loraine gepland hebt staan, ben je er zeker van dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Haar grote talent is het creëren van overzicht, het liefst door middel van een gestructureerd schema met allerlei kleurtjes. Verder vindt Loraine een fijne werksfeer heel belangrijk. Met haar positieve houding zal je haar dan ook niet snel horen klagen. Loraine is oprecht geïnteresseerd in haar omgeving, betrouwbaar en heeft een groot oog voor detail. Door haar analytische blik is ze in staat om snel verbanden te ontdekken die niet altijd voor de hand liggen.


Delen:

De collega's van Loraine