Rooske Last

Achtergrond: Msc. Health Economics, Policy and Law.

Passie voor: Zorg en innovatie

Inspirerende organisatie: Philips. Deze beroemde Nederlandse organisatie is sinds jaar en dag een voorbeeld op het gebied van innovatie. Waar het 127 jaar geleden begon met de eerste gloeilampenfabriek in de wereld, begeeft het bedrijf zich anno 2018 op de markt van medische apparatuur. Deze transformatie laat zien dat Philips niet alleen kennis en kunde in huis heeft op het gebied van innovatie, maar ook op het gebied van ondernemerschap. Een gouden combinatie voor continuïteit.  

Binding met de stad: Ik vind het heerlijk dat alles kan in Amsterdam, niks is te gek. Dat geeft een gevoel van vrijheid.

´Wat ik zo leuk vind aan werken bij Hieroo is ons hechte team als start-up zijnde in combinatie met het doen van opdrachten bij grote organisaties.´

Hieroo projecten:

06 52 13 66 71 rooske.last@hieroo.nl

Delen:

Posts van Rooske

Agenda Op 16 januari 2020 organiseert Talent Rooske een MeetUp over Personal Branding. Benieuwd naar wat Personal Branding voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

Interview 1 jaar Hieroo! Tijd om te vieren en om terug te blikken op afgelopen jaar. van 1 locatie met 6 Talenten naar 3 locaties met 22 Talenten, er is genoeg gebeurd! Lees het hier!

Interview Marguerithe de Man vertelt in dit interview meer over het belang van jonge talenten in organisaties.

Meer talent