opdrachten
Fondsenbeheer NL

Fondsenbeheer NL

Hieroo Twente
Danielle assisteert bij de doorlichting van het transitieprogramma van Fondsenbeheer Nederland.

Fondsenbeheer NL verzorgt de organisatie en bedrijfsvoering van verschillende maatschappelijke fondsen die zich intensief inzetten voor een betere kwaliteit van onze leefomgeving. In 2019 worden de fondsen ontvlochten waarbij de verschillende fondsen op zelfstandige basis zullen doorgaan en Fondsenbeheer NL wordt opgeheven.

Danielle helpt bij de doorlichting op het lopende transitieprogramma om een oordeel te vellen of Fondsenbeheer NL tijdig alle voorwaarden heeft gecreëerd om de fondsen in staat te stellen een zelfstandige doorstart te maken. Het onderzoek richt zich met name op de mogelijke project- en continuïteitsrisico’s van de transitie.

Danielle houdt zich bezig met deskresearch met betrekking tot de beschikbare projectinformatie en neemt deel aan de interviews met de Transitiemanagers van de drie fondsen en Fondsenbeheer NL, de verschillende directeuren van de fondsen, verschillende project leads en een aantal managers met een specifieke verantwoordelijkheid voor het migratieprogramma zoals ICT, Personeel & Organisatie, Treasury en Finance & Risk.


Delen: