opdrachten
Stantec

Stantec

Hieroo Rotterdam
Jasper is als Consultant betrokken bij het uitbouwen van de afdeling Business Control binnen Stantec Nederland. Stantec is een internationaal bedrijf en binnen Nederland actief in de markt voor bodemonderzoek, waar het gravende partijen ontzorgt in hun informatiebehoefte over mogelijke bodemrisico’s. Het acteert als platform tussen aannemers, opdrachtgevers en toezichthouders. Met een sterke focus op digitalisering en continue innovatie is Stantec al jaren toonaangevend in haar markt.
Jasper’s sterke analytische vaardigheden en nauwgezette manier van werken helpen Stantec enorm. In een omgeving waar prioriteiten continu schuiven behoudt Jasper focus maakt hij af waar hij aan begint. Hij houdt overzicht tussen hoofd- en bijzaken en denkt proactief mee. Daarmee is hij een heel welkome aanvulling in het team Business Control!
Jeremy Slingerland, Manager Business Growth & Continuity

Jasper werkt hier aan mee op de afdeling Business Control, waar hij als onmisbare schakel fungeert in een organisatie die zich steeds verder ontwikkelt. Daarbij wordt hij uitgedaagd om na te denken over de informatie die écht inzicht geeft in hoe Stantec presteert. Ook zachte factoren zijn daarbij van groot belang. Aan Jasper de schone taak ook die meetbaar te maken. Dagelijks schakelt hij met architecten, projectmanagers, finance professionals en business developers over de aanlevering, interpretatie en presentatie van data en informatie. Een ingewikkelde taak die Jasper zowel inhoudelijk als procesmatig uitdaagt het beste uit zichzelf te halen!


Delen: