opdrachten
TMG

TMG

Hieroo Amsterdam
Sebastiaan is werkzaam op de afdeling corporate communicatie en juridische zaken van Telegraaf Media Groep en betrokken bij verschillende projecten binnen TMG als projectmanager.
''We zochten iemand met de: 'aanpakken en gewoon doen' mentaliteit. Het is mooi om te zien hoe snel Sebastiaan zijn plek in de organisatie heeft gevonden en de projecten heeft omarmd.''
Elisabeth van Dijk, Directiesecretaris en Directeur Communicatie & Juridische Zaken

TMG is een organisatie met landelijke een regionale mediamerken. Voorbeelden hiervan zijn de Telegraaf, het Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad maar ook Autovisie en Vrouw Glossy. Hiermee bedient TMG haar consumenten 24/7 met hoogwaardige content op het gebied van nieuws, sport en entertainment.

In de projecten van Sebastiaan wordt gekeken naar hoe TMG zich kan blijven innoveren om stakeholders, zoals consumenten en adverteerders te blijven aanspreken. Naast deze interessante werkzaamheden krijgt hij met dit project de kans om kennis te maken met alle activiteiten in het bedrijf, omdat het project de gehele organisatie aangaat. Een enorm interessante leeromgeving!


Delen: