opdrachten
Telegraaf Media Groep & Hieroo

TMG

Hieroo Amsterdam
Simone is als projectmanager bij Telegraaf Media Groep verantwoordelijk voor begeleiden en ondersteunen van verschillende projecten. Dit zijn onder andere projecten rondom Metro, Field Marketing en het programma ‘TMG 2020’.

'Simone’s entree bij TMG is er een van Veni, Vidi, Vici. In een organisatie die sterk is ingericht op de dagelijkse operatie, slaagt zij erin om de “wij doen het al jaren zo”-reflex slim te doorbreken'.
Huub Paulissen, Programmamanager TMG 2020

TMG is een organisatie met landelijke een regionale mediamerken. Voorbeelden hiervan zijn de Telegraaf, het Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad maar ook Autovisie en Vrouw Glossy. Hiermee bedient TMG haar consumenten 24/7 met hoogwaardige content op het gebied van nieuws, sport en entertainment.

Als projectmanager wordt Simone ingezet door de hele organisatie: van redactievloeren tot procesoptimalisatie van processen binnen de business. Doordat Simone organisatiebreed te werk gaat voegt ze waarde toe op verschillende plekken in de organisatie. Daarnaast werkt ze in de projecten samen met veel verschillende mensen en teams. Het werken bij TMG is voor haar daarom ook een leerzame en dynamische wereld waar geen dag hetzelfde is!


Delen: