opdrachten
Zorginstelling Laurens

Zorginstelling Laurens

Hieroo Rotterdam
Carlijn begeleidt en ondersteunt verschillende projecten rondom de transitie van het facilitair bedrijf van Laurens.
"Carlijn helpt ons met een frisse blik naar de (facilitaire) processen te kijken. Met haar daadkracht en haar vermogen snel contacten te leggen en zich te verdiepen in de materie is zij in staat gebleken in enkele weken al deelproducten op te leveren die voor ons van grote waarde zijn."
Leonie de Vos, Teammanager Services

Laurens is één van de grootste ouderen zorginstellingen van Nederland. Het facilitair bedrijf van Laurens is sinds januari 2019 opgestart. De missie: meer grip te krijgen op processen rondom facilitaire dienstverlening op de verschillende locaties van Laurens, zodat de dienstverlening nog beter wordt. Dit is een interessante uitdaging waarbij nieuwe werkprocessen en rollen komen kijken.

Carlijn ondersteunt bij het uit- en inzoomen op deze processen in de transitie zodat het Waarom, Hoe en Wat steeds meer vorm krijgen. Daarin pakt ze taken op zoals het opleveren van een visiedocument m.b.t. de implementatie van een centraal servicemeldpunt, het inrichten van een planbureau en werkprocessen rondom faciliteren van de dagbesteding. Daarnaast gebruikt ze haar verse ‘outsiders-blik’ om verbeterpotentieel te signaleren voor het vervolg van de transitie. Door het meekijken bij verschillende dienstverleningen is elke dag anders en leerzaam.


Delen: