posts
Het éérste (en laatste?) Pioniersdiner van Hieroo

Het eerste - en laatste? - Pioniersdiner van Hieroo! Een terugblik

 |  11 februari 2019
Vorige week ging Hieroo Amsterdam aan tafel met haar opdrachtgevers. Een informele manier om het succes van de start van Hieroo te vieren. Dankzij onze eerste opdrachtgevers kunnen we bij Hieroo spreken van een vliegende start! Simone Neuvel blikt terug op het Pioniersdiner bij restaurant de Buren van Cordaan.

Pioniers van de nieuwe generatie
“Een pionier is iemand die als een van de eerste een bepaald gebied betreedt, zodat hij daar zijn weg moet vinden zonder gebruik te kunnen maken van de ervaring van anderen.” Dat is wat wij doen bij Hieroo – wij zijn pioniers van de nieuwe generatie. Het afgelopen jaar hebben wij de koers uitgezet. De eerste Talenten in Amsterdam maar ook zeker de eerste opdrachtgevers waren hierin de sleutel tot succes. Het geeft mij een trots gevoel om hier onderdeel van te zijn en mijn bijdrage te leveren.

Successen moet je vieren
Tijdens het pionieren ervaren we successen, klein en groot. Soms valt het mee en soms valt het tegen. Het vieren van successen is belangrijk vinden wij. Om deze reden hebben we onze eerste opdrachtgevers uitgenodigd om samen te komen bij restaurant de Buren in Noord, een sociale onderneming van Cordaan. Bij restaurant de Buren worden buurthoreca verbonden met hulp en ondersteuning in de wijk. In de restaurants werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij doen zo werkervaring op om meer kans te maken op een baan. Deze sociale onderneming van Cordaan sluit aan bij ons ideaal om iedere dag te werken aan een betere stad van morgen. De ideale plek om onze Hieroo successen te vieren in de vorm van een Pioniersdiner.

Het Pioniersdiner
Vanuit alle windhoeken van de stad kwamen opdrachtgevers en Talenten naar Amsterdam Noord. In de gezellige ruimte van restaurant de Buren stonden lange tafels gedekt voor het diner. Aan tafel konden Talenten en opdrachtgevers in gesprek over de start van Hieroo en de bijdrage van onze opdrachtgevers. Onder andere aan tafel: Andrea Lambrichs de Bruin, bestuurder bij Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT): “Leuk om met SBT onderdeel uit te maken van een groep pioniers waar we beter kennis mee hebben kunnen maken tijdens een zeer geslaagde avond.”

Naast SBT zaten Gemeente Amsterdam, Telegraaf Media Groep (TMG), Schiphol en Cordaan aan tafel. Jacqueline van Essien – Gemeente Amsterdam: “Ik vond het een ontzettend inspirerende avond. Leuk om te zien hoe jonge mensen bureaucratie binnen organisaties negeren en niet het geijkte pad volgen.”

Als ik zelf terugblik op deze avond krijg ik een positief gevoel. Het was een mooie avond waarin we de idealen van Hieroo lieten terugkomen en tegelijkertijd de verbinding konden leggen tussen opdrachtgevers en Hieroo.

Wil je ook onderdeel uitmaken van het Hieroo team?
Dit jaar openen we onze Hieroo deuren in
Rotterdam en breiden we Hieroo Twente en Amsterdam verder uit. Op naar de volgende successen met de pioniers van de nieuwe generatie! Meer informatie over werken bij één van onze locaties? Kijk dan hier of mail naar hallo@hieroo.nl


Delen:

Meer lezen

alle posts

Nieuws De directeur van Hieroo, Jurgen Schut, was de afgelopen maand twee keer te horen in een podcast! Hij ging in gesprek over de nieuwe generatie in consultancy en veranderkunde. Lees hier meer en luister naar de podcasts!

Blog Hieroo Twente had vorige maand zijn allereerste MeetUp. Young Professionals uit Twente kwamen samen om te leren over persoonlijk leiderschap & emotionele intelligentie op de werkvloer. In deze blog geven we een inkijkje op deze inspirerende avond.

Blog Herken je dat? Dat je een bepaald doel voor jezelf hebt gesteld, maar die om de een of andere reden toch niet weet te bereiken? Hieroo volgde de 'immunity to change' trainingen, waarmee we eens goed met dit vraagstuk aan de slag gingen!