Anouk Boere

Jonge Consultant

studieachtergrond

Msc. Management, Economics and Consumer Studies
Bsc. Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen

Nevenactiviteiten

Community Manager Taskforce Den Haag bij Young Impact Makers

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Mij kun je wakker maken voor een opdracht waarmee ik verder bijdraag aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en betrokken stad. Door mensen te activeren en aan elkaar te verbinden vergroten we onze impact en zorgen we voor langdurige verandering! Dat geldt natuurlijk niet alleen in de stad, maar ook op de werkvloer. Daarnaast vind ik een praktische insteek erg belangrijk. Ik maak geen rapporten voor in de linker bureaula, maar ga op zoek naar oplossingen die bij de organisatie passen.

Passie in het werk

Ik ben een aanpakker die graag een positieve impact maakt op mijn eigen omgeving en onze samenleving. Ik krijg energie van het inspireren en enthousiasmeren van anderen en zet me in voor een duurzame en sociaal inclusieve maatschappij. Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf continue uit te dagen en te blijven groeien. Ik leer graag in nieuwe omgevingen, van collega’s en inspirerende mensen om mij heen. Daar staat natuurlijk tegenover dat ik met plezier ook anderen verder help met mijn eigen ervaringen en expertise.

Volgens de collega's van

Anouk zorgt ervoor dat iedereen gehoord wordt en zich daarnaast ook op zijn of haar gemak voelt. Ze is leergierig, creatief en bovenal gedreven. Met haar pragmatische manier van denken en handelen draagt ze bij aan een betere wereld van morgen. Ze zoekt verbinding binnen groepen en pakt kansen met beide handen aan. Kortom, Anouk is een ondernemende teamspeler met een doe-mentaliteit die graag nieuwe uitdagen aangaat.


Delen:

De collega's van Anouk