Catharina ter Kuile

Jonge Consultant

studieachtergrond

Msc. Business Administration
Msc. Political Science
Ba. Geschiedenis

Nevenactiviteiten

Taalcoach bij Vluchtelingenwerk NL

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Ik vind het belangrijk om maatschappelijk impact te maken en om mijzelf tegelijkertijd te blijven ontwikkelen. In het Hieroo traineeschip kan ik deze twee elementen combineren. Door de opdrachten binnen verschillende organisaties en rollen leer je door te doen. De opdrachten waarvoor je mij voor wakker kunt maken zijn actueel en raken de maatschappij. Een opdracht die gaat over de doorvoering van Haags beleid en waarbij ik mag onderzoeken welke implicaties dit heeft voor een lokale organisatie lijkt mij enorm interessant. Hoe kan zo'n verandering het beste worden georganiseerd binnen de organisaties? Het inzichtelijk maken van de belangen van betrokken partijen en een passende oplossing vinden waarin iedereen zich kan vinden, is een uitdaging waar ik graag mijn tanden in zet. Uiteindelijk profiteert niet alleen de organisatie, maar de hele maatschappij.

Passie in het werk

De passie in mijn werk zit in het praten met en luisteren naar mensen om de behoefte te achterhalen om vervolgens de juiste oplossing te bieden. Hoe complexer het probleem is, hoe interessanter de oplossing is. Bovendien vraagt deze complexiteit om creativiteit en innovativiteit. Dit maakt elke opdracht weer anders en zorgt voor uitdaging. Mijn drijfveer is om vooruitgang te bereiken.

Volgens de collega's van

Catharina is ge├»nteresseerd in anderen en straalt een positieve en enthousiaste rust uit. Ze luistert goed naar wat anderen zeggen en staat open voor de idee├źn. Tegelijkertijd is ze realistisch en resultaatgericht en niet bang om kritische vragen te stellen. Dit houdt de mensen om haar heen gemotiveerd. Binnen het team is Catharina een verbinder en brengt de groep dichter bij elkaar.


Delen:

De collega's van Catharina