Jasper Kreuger

Achtergrond: Business Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen met als onderdeel een buitenlandminor aan de Carleton University in Ottawa, Canada. Daarna verhuisd naar mijn stad, Rotterdam, voor de master Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit.

Passie voor: Handbal, Feyenoord, muziek/radio en spelletjes.

Inspirerend persoon: Dirk Kuyt, die na een succesvolle carrière als speler terugkwam bij Feyenoord, waar zijn hart ligt. In zijn autobiografie beschrijft hij hoe hij er alles aan heeft gedaan om zijn droom om met Feyenoord landskampioen te worden werkelijkheid heeft gemaakt. Behalve dat hij alle Rotterdammers hier dolgelukkig mee heeft gemaakt, laat het zien hoe hij alles in het werk heeft gezet om zijn doel na te streven.

Favoriete plek: Een van de Rotterdamse filmtheaters (Kino, Cinerama, LantarenVenster) voor een mooie filmhuisfilm.

´Bij Hieroo kom ik iedere keer weer met plezier terug voor een training of vergadering met mijn collega’s. De groep leuke mensen die in dezelfde fase van hun carrière zitten zorgt voor een fijne en gezellige thuisbasis.´

Hieroo opdrachten:

06 11 32 81 52 jasper.kreuger@hieroo.nl

Delen:

Posts van Jasper

Blog Hieroo Talent Jasper doet op dit moment een opdracht bij Stantec. In dit blog vertelt hij meer over hoe zijn interesse in radio hem ook helpt te focussen in zijn opdracht.

Meer talent