Sanne Bentum

Achtergrond: Na mijn bachelor Gezondheidswetenschappen ben ik ook in Twente doorgegaan met de Master Health Sciences. Hierin een extracurriculair programma gevolgd in Change Management.

Passie voor: Verbinding zoeken tussen en samenwerken met mensen, de gezondheidszorg en alles wat te maken heeft met buiten zijn!

Inspirerend persoon: Mijn familie, maar voornamelijk mijn kleine broer. Ik vind hem inspirerend omdat hij met de volle 100% zijn passie achterna gaat, namelijk muziek maken. Waarin ik zelf wat meer naar zekerheid streef, heeft hij niet het ‘standaard’ pad belopen maar is toch succesvol aan de slag op de popacademie. Vooral weinig aantrekken van de algemene verwachtingen vanuit de maatschappij, maar echt doen waar jij voor wilt gaan, daar neem ik graag een voorbeeld aan.

Favoriete plek in Twente: De oude markt! Het centrum van Enschede is sowieso uniek, waar ik graag mijn tijd doorbreng om een boek te halen bij de bieb, langs de markt te gaan voor een loempia of een speciaal biertje drink bij de Belg.

´Bij Hieroo leer je in relatief korte tijd meerdere organisaties, een hele groep leuke collega’s maar vooral jezelf beter kennen, in wat je kan en wat je wilt voor de rest van je carrière!´

Hieroo opdrachten:

06 11 14 29 86 sanne.bentum@hieroo.nl

Delen:

Posts van Sanne

Blog Hieroo Twente had vorige maand zijn allereerste MeetUp. Young Professionals uit Twente kwamen samen om te leren over persoonlijk leiderschap & emotionele intelligentie op de werkvloer. In deze blog geven we een inkijkje op deze inspirerende avond.

Agenda Wil jij beter leren omgaan met stress en meer aan het roer komen van je eigen (werk)leven in 2020? Bezoek dan onze MeetUp: van Mind full naar Mindful.

Agenda Het is tijd voor onze allereerste MeetUp voor jong talent uit Twente! Met als thema Persoonlijk Leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent dat je contact hebt met je innerlijk kompas en je de regie pakt en houdt over jouw (zakelijk) leven. Dus wil jij ervoor zorgen dat je je eigen potentieel tot ontwikkeling brengt kom dan op 15 oktober naar onze MeetUp in The Ceespot.

Meer talent