Sanne Bentum

Achtergrond: Na mijn bachelor Gezondheidswetenschappen ben ik ook in Twente doorgegaan met de Master Health Sciences. Hierin een extracurriculair programma gevolgd in Change Management.

Passie voor: Verbinding zoeken tussen en samenwerken met mensen, de gezondheidszorg en alles wat te maken heeft met buiten zijn!

Inspirerend persoon: Mijn familie, maar voornamelijk mijn kleine broer. Ik vind hem inspirerend omdat hij met de volle 100% zijn passie achterna gaat, namelijk muziek maken. Waarin ik zelf wat meer naar zekerheid streef, heeft hij niet het ‘standaard’ pad belopen maar is toch succesvol aan de slag op de popacademie. Vooral weinig aantrekken van de algemene verwachtingen vanuit de maatschappij, maar echt doen waar jij voor wilt gaan, daar neem ik graag een voorbeeld aan.

Favoriete plek in Twente: De oude markt! Het centrum van Enschede is sowieso uniek, waar ik graag mijn tijd doorbreng om een boek te halen bij de bieb, langs de markt te gaan voor een loempia of een speciaal biertje drink bij de Belg.

Hieroo opdrachten:

06 11 14 29 86 sanne.bentum@hieroo.nl

Delen:

Posts van Sanne

Agenda Het is tijd voor onze allereerste MeetUp voor jong talent uit Twente! Met als thema Persoonlijk Leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent dat je contact hebt met je innerlijk kompas en je de regie pakt en houdt over jouw (zakelijk) leven. Dus wil jij ervoor zorgen dat je je eigen potentieel tot ontwikkeling brengt kom dan op 15 oktober naar onze MeetUp in The Ceespot.

Blog Vorige week gingen we aan de slag, in onze training met heel Hieroo Nederland, met de Community Challenge van Hieroo. We trapten af met een workshop over ‘Theory U’, de methodologie die we zullen gebruiken om deze challenge aan te gaan. Lees meer over de verwonderingen en ervaringen van onze Talenten!

Blog Sanne is vorige maand begonnen als project medewerker bij Medlon. Lees hier over haar eerste ervaringen.

Meer talent