Sanne Bentum

Jonge Consultant

Voor welke opdrachten kun je mij wakker maken?

Het liefst houd ik mij bezig met organisatieontwikkeling, zorginnovatie of het optimaliseren van (zorg)processen. Ik ben een generalist waarbij ik graag de functie van ‘spin in het web’ vervul. Dus een positie waarbij je alles overziet, goed moet kijken en luisteren, en snel reageren op ontwikkelingen. Mijn achtergrond als gezondheidswetenschapper geeft hierin raakvlakken met organisatorische, logistieke en financiële aspecten en maakt dat ik vanuit verschillende perspectieven naar een vraagstuk kan kijken, zodat de inspanningen daadwerkelijk iets opleveren.

Wat is mijn passie in mijn werk?

Wat mij aanspreekt in het concept van Hieroo is het feit dat van je gevraagd wordt om te gaan doen! Vooral door de kenmerken ambitieus talent, oog hebben voor een ander, verbinden en het samen willen doen, werd ik aangesproken. Dit zijn eigenschappen die mij eigenlijk altijd drijven in mijn werk. Ik ben op mijn plek als ik anderen kan helpen en zaken kan delen. Het is voor mij belangrijk om met betrokkenheid en enthousiasme samen te kunnen werken, om zodoende tot een goed resultaat te komen.

Sanne volgens haar collega's:

"Sanne is spontaan, oogt altijd vrolijk en energiek (aanstekelijk); neemt zaken niet zomaar voor lief aan, maar stelt (kritische) vragen of geeft aan dat ze het er niet mee eens is. Daarnaast toont ze interesse in je en heeft ze graag een aantal taken op haar bordje liggen. De rol van verbinder is haar op het lijf geschreven. Ook is ze wel in voor een geintje en is ook nog eens dol op geitjes!


Delen:

De collega's van Sanne