posts
De nieuwe Talenten van Hieroo Amsterdam stellen zich voor! 4

De nieuwe Talenten van Hieroo Amsterdam stellen zich voor!

 |  11 september 2019
Het begin van september betekent alweer de 3e groep Talenten voor Hieroo Amsterdam. Rosalie, Ruben, Mylcher, Lisanne en Lieke zijn vol enthousiasme begonnen met de opleidingsbootcamp, hebben kennisgemaakt met Hieroo Rotterdam en Twente, en bij deze stellen ze zich voor!

Lisanne
Via de studies Internationale Betrekkingen en International Relations kwam Lisanne terecht in de rol als Coördinator van een studiebegeleidingsorganisatie en werd vervolgens research consultant bij een executive search bureau. Hierdoor kwam zij erachter dat het leveren van tastbaar lokaal werk met een maatschappelijk tintje haar het meeste energie gaf. 

Ruben
Na de opleiding ALO ging Ruben aan de slag als gymdocent in het onderwijs voor blinde en 
slechtziende. Bij het begeleiden van deze leerlingen merkte Ruben dat hij voldoening uit zijn werk wist te halen door iets te betekenen voor anderen. Met de insteek om zich breder te ontwikkelen vervolgde hij zijn leerweg tijdens de master Bewegingswetenschappen, waarbij hij tijdens zijn scriptie het loopgedrag van Parkinsonpatiënten wilde verbeteren. 

Rosalie
Tijdens haar Bachelor Psychologie werd Rosalie gegrepen door de complexiteit van het brein. Zij besloot zich verder in het brein te verdiepen door een onderzoeksmaster Neurosciences te volgen. Het ontleden van eiwit-paden tot aan hersen-netwerken gaf energie maar onderzoek bleek ook eenzaam en op de details. Nu is het tijd om ook in teams te werken en maatschappelijk impact te maken!

Mylcher
Door zijn studie Psychologie heeft Mylcher zich verdiept in zijn passie voor ontwikkeling en verandering. Na zijn studie wilde Mylcher deze passie ook tot uiting brengen in een maatschappelijk context. Met een naaste die verstrengeld was geraakt in de psychiatrie, besloot Mylcher één jaar de tijd te nemen om een impact te maken in de GGZ. 

Lieke
Na de bachelor Beleid en Management in de Gezondheidszorg wilde Lieke haar brede kennis specialistischer maken en vervolgde daarom haar studie met een Master Health Economics. Door de exchange naar Finland tijdens haar derde jaar bleef het idee kriebelen om voor langere tijd naar het buitenland te gaan. Na het behalen van haar master is deze droom werkelijkheid geworden en heeft Lieke 7 maanden lang door Zuid-Amerika gereisd om prachtige landschappen en nieuwe culturen te ontdekken.

Samen staan deze nieuwe talenten te popelen om aan de slag te gaan in de regio Amsterdam en zich te ontwikkelen als breed georiënteerde professionals. Wij wensen hen veel succes!


Delen:

Meer lezen

alle posts

Blog Het is weer tijd voor een opleidingsbootcamp! Dit keer: samenwerken in teams. In dit blog beschrijven nieuwe Hieroo Talenten Lieke en Maud hoe zij deze hebben ervaren.

Interview Een maand nadat ze haar opdracht heeft afgerond gaat Talent Seffie langs bij haar voormalig leidinggevende bij de Gemeente Amsterdam. Samen met Jacqueline Essien heeft ze een openhartig gesprek over de samenwerking tussen Hieroo en de Gemeente Amsterdam.

Interview 1 jaar Hieroo! Tijd om te vieren en om terug te blikken op afgelopen jaar. van 1 locatie met 6 Talenten naar 3 locaties met 22 Talenten, er is genoeg gebeurd! Lees het hier!