Dieke Janssen

Achtergrond: Hotel & Hospitality Management aan de Hotel Management School Maastricht, Sales Executive bij het Conservatorium hotel in Amsterdam.

Passie voor: Hospitality, plannen en organiseren.

Inspirerende organisatie: Albert Heijn. Iedere dag weer word ik geïnspireerd door nieuwe producten en nieuwe gerechten in de winkel, de Allerhande of de Appie App. Er heerst een vertrouwde, gezellige sfeer in de winkel waar ik net even wat langer wil blijven hangen. Daarnaast spelen ze in op huidige trends en zijn ze continue bezig met innovatie. Zo waren ze de eerste supermarkt met een bezorgservice en met Pick-up Points.

Binding met de stad: Favoriete wijken zijn de Jordaan en Oud-West. Het liefst ontdek ik ieder weekend weer wat nieuws, maar de grachten, het Vondelpark en Waterkant zijn favoriet.

´Bij Hieroo doe je waardevolle (werk)ervaring op in een omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid voorop staan. En door het lokale aspect kan ik elke dag heerlijk op de fiets naar mijn opdracht.´

Hieroo opdrachten:

06 14 55 17 60 dieke.janssen@hieroo.nl

Delen:

Posts van Dieke

Blog Herken je dat? Dat je een bepaald doel voor jezelf hebt gesteld, maar die om de een of andere reden toch niet weet te bereiken? Hieroo volgde de 'immunity to change' trainingen, waarmee we eens goed met dit vraagstuk aan de slag gingen!

Blog Talent Dieke doet momenteel via Hieroo Amsterdam een opdracht bij Schiphol. In dit blog vertelt ze over haar zoektocht naar de beruchte work-life balance en hoe zij tijdens drukke momenten op haar opdracht de rust weet te behouden.

Meer talent