Hieroo Talent

Verjongen, vernieuwen en verstevigen van organisaties is de kracht van onze Jonge Consultants. We werken aan opdrachten in verschillende sectoren en inhoudelijk is de variatie in opdrachten groot. Hieroo Jonge Consultants passen zich gemakkelijk aan uw organisatie aan en nemen de bedrijfscultuur moeiteloos in zich op. We zorgen voor inspiratie en brengen inhoud en overzicht mee.

“De opdrachten verschillen per sector, omvang en achtergrond”


Onze Jonge Consultants zijn HBO of WO afgestudeerd en worden niet op studieachtergrond, maar op kwaliteit geselecteerd. Hierdoor beschikken wij over
een divers scala aan Jonge Consultants die van aanpakken weten. De Jonge Consultants volgen een tweejarig Talentprogramma waarin een Lead hen vanuit Hieroo begeleidt. De opleiding wordt gefaciliteerd door Sioo en bestaat uit acht bootcamps verdeeld over twee jaar. Elke bootcamp staat in het teken van een thema gekoppeld aan competenties die de professionele identiteit van de Jonge Consultants versterkt, zoals presenteren, persoonlijk leiderschap en gesprekstechnieken.

“Onze Jonge Consultants verjongen, vernieuwen en verstevigen”


De
variatie aan opdrachten is groot. Onze Jonge Consultants kunnen worden ingezet om bedrijfsprocessen te optimaliseren, deel te nemen of leiding te geven aan (tijdelijke) projecten, een bestuur of management te ondersteunen of mee te draaien bij andere werkzaamheden op de afdeling. Idealiter duurt een opdracht drie tot negen maanden. Maar we bekijken een samenwerking voornamelijk op basis van de opdracht en stemmen samen met u het tijdspad af. Heeft u specifieke wensen of vragen? We gaan graag met u in gesprek.

Alles op een rijtje

  • We hechten geen belang aan welke sector of type organisatie
  • De variatie aan opdrachten is groot
  • De Jonge Consultants volgen een tweejarig Talentprogramma met begeleiding van een Hieroo Lead en opleiding van Sioo met acht bootcamps
  • De Jonge Consultants werken niet volgens een tijdsperiode maar per opdracht