Hieroo Talent

Verjongen, vernieuwen en verstevigen van organisaties is de kracht van onze Talenten. We hechten geen belang aan welke sector, organisatie of opdracht. Hieroo Talenten passen zich gemakkelijk aan uw organisatie aan en nemen de bedrijfscultuur moeiteloos in zich op.

“De opdrachten verschillen per sector, omvang en achtergrond”


Onze Talenten zijn HBO of WO afgestudeerd en worden niet op studieachtergrond, maar op kwaliteit geselecteerd. Hierdoor beschikken wij over
een divers scala aan Talenten die van aanpakken weten. De Talenten volgen een tweejarig Talentprogramma waarin een Lead hen vanuit Hieroo begeleidt. De opleiding wordt gefaciliteerd door Sioo en bestaat uit acht bootcamps in twee jaar tijd. Elke bootcamp staat in het teken van een thema gekoppeld aan competenties die de professionele identiteit van de Talenten versterkt, zoals presenteren, persoonlijk leiderschap en gesprekstechnieken.

“Onze Talenten verjongen, vernieuwen en verstevigen”


De
variatie aan opdrachten is groot. Onze Talenten kunnen worden ingezet om bedrijfsprocessen te optimaliseren, deel te nemen of leiding te geven aan (tijdelijke) projecten, een bestuur of management ondersteunen of meedraaien bij andere werkzaamheden op de afdeling. Idealiter duurt een opdracht drie tot negen maanden. Maar we bekijken een samenwerking voornamelijk op opdrachtbasis en stemmen samen met u het tijdspad af. Heeft u specifieke wensen of vragen? We gaan graag met u in gesprek.

Alles op een rijtje

  • We hechten geen belang aan welke sector of type organisatie
  • De variatie aan opdrachten is groot
  • De Talenten volgen een tweejarig Talentprogramma met begeleiding van een Hieroo Lead en opleiding van Sioo met acht bootcamps
  • De Talenten werken niet volgens een tijdsperiode maar per opdracht